Blog over interieur, decoratie en wonen

Wonen

Wijnklimaat kasten zijn booming

Er komt steeds meer vraag naar wijnklimaat kasten, oftewel wijnkoelkasten. Daar steeds meer mensen wijn op een goede manier willen bewaren, met name als het gaat om wijnen die gekoeld dienen te worden bewaard zoals witte wijn en rosé wijnen is dit een mooie oplossing. Een wijnklimaat kast kun je dan ook instellen op de gewenste temperatuur (puur alleen voor de wijn) en daarbij hebben de kwalitatief hoogwaardige varianten ook nog een UV-filter, waardoor zonlicht wordt geweerd en hierdoor de wijn het beste bewaard blijft.

Gek op rosé?

De mooie tijd komt er weer aan van de warmere temperaturen waar we massaal naar snakken en dan is het wel handig er tijdig op in te spelen dat je de rosé koud hebt staan. Nu we het over rosé hebben, heb je de AIX Rosé al eens geprobeerd? Dit is een kwalitatief hoogwaardige rosé die geproduceerd wordt in Frankrijk, waarvan de eigenaar een Nederlander is die hier al meer dan 10 jaar woonachtig is.

Bestel je favoriete wijn online

Juist in tijden van online bestellen dat momenteel de normaalste zaak van de wereld is, is het ook weer gemakkelijk, aangezien je de deur niet eens meer uit hoeft voor een goed glas wijn. Je bestelt gewoon online, bespaart geld omdat je én niet naar de winkel hoeft én omdat aanbieders meestal een webshop zonder fysieke winkel hebben en om kosten te besparen de wijn juist scherp kunnen verkopen. Een extra bijkomend voordeel is dat de wijn zelfs aan de deur geleverd wordt. Nou, als alleen dat al niet een reden is voor een toast?!

Geef een reactie