Blog over interieur, decoratie en wonen

Wonen

Inbraak voorkomen doe je zo

Zijn inbrekers ook jouw grootste nachtmerrie? Dan moet je snel verder lezen! In dit artikel kun je lezen hoe je niet gewenste personen buiten je voordeur houdt. Er zijn namelijk een aantal zaken waar jouw inbraakbeveiliging aan moet voldoen, lees je mee? 

Oplossing 1

Het eerste wat je kan doen is een cilinderslot plaatsen. Dit zijn over het algemeen de veiligste sloten. Het is hierbij echter wel belangrijk dat je gaat voor een cilinderslot met een keurmerk! Je kunt niet zomaar een cilinderslot halen bij de aanbiedingen boer.  De goedkope sloten kun je namelijk met een aantal inbrekers technieken in een mum van tijd openbreken. Je hebt een cilinderslot nodig met een heus keurmerk. Wel zo handig om hier een beetje in te investeren.

Oplossing 2 

Camerasysteem aanleggen. Het klinkt misschien logisch, maar nog steeds hebben heel veel mensen geen camera’s in en om het huis. Tegenwoordig zijn camera systemen niet meer heel kostbaar. Voor een paar tientjes heb je een camera boven je voordeur. Deze camera’s kan je tegenwoordig bedienen met je mobiele telefoon. En dat is prettig want dat scheelt geld, vroeger moest je een hele installatie met tape-recorder en televisie aanschaffen en dat was alleen weggelegd voor de juweliers, maar die tijd is voorbij! 

Oplossing 3 

Dit is een ouderwetse, maar werkt nog steeds zeer goed! neem een hond. Inbrekers zijn nog steeds als de dood voor honden. Ze maken de buren wakker en eventuele bewoners wakker en daarnaast; ze kunnen bijten! Een simpel trucje maar heden ten dage nog steeds super relevant. 

Meer lezen? kijk dan even op Slotenmaker-holland.nl

Geef een reactie