Blog over interieur, decoratie en wonen

Wonen

De slotenmaker in Kortrijk

Betrouwbare en altijd beschikbare slotenmakers zijn de dag van vandaag niet zo evident om te vinden. Bij Slotenmaker Locksmith Serrurier (SLS) vind je een snelle en betrouwbare oplossing voor al je slotenwerken. Naast deze service kan je bij ons ook terecht voor de beveiliging van je bezittingen door middel van een kluis of beveiliging van je woning en bedrijf.

Je woning in Kortrijk openen

De veiligheid van je woning staat bij ons centraal. Dit gaat van alarmsystemen met een kaart tot toegangscodes om bepaalde deuren te openen. Er zijn tal van opties beschikbaar bij Slotenmaker Kortrijk omtrent de beveiliging van je woning en/of kantoor. Wil je toch iemand binnenlaten, maar niet je code zomaar geven? Geen probleem, wij zorgen voor een eenmalige code die daarna even gemakkelijk gedeactiveerd kan worden.

Altijd garantie

Op Slotenmaker Locksmith Serrurier (SLS) kan je 24/7 beroep doen. Is het nu vroeg in de ochtend, midden in de nacht of in de loop van de dag, we staan steeds tot je dienst. Onze professionele mobiele slotenmakers komen ter plaatse in Kortrijk en helpen je meteen met je probleem.

Waardevolle bezittingen

Waardevolle bezittingen liever niet zomaar los laten liggen in je huis? Dan laat je ze toch gewoon in een SLS kluis opbergen? Zo simpel kan de oplossing zijn. Als er een mogelijkheid bestaat dat je sleutels traceerbaar zijn naar je huis, auto of afsluitbaar veiligheidssysteem, dan is het raadzaam om de nodige sloten te vervangen om de veiligheid te waarborgen en te voorkomen dat er een inbraak ontstaat.

Geef een reactie