Blog over interieur, decoratie en wonen

Verhuizen

Steigeraanhangers, de oplossing voor het vervoeren van uw steigers

Steigeraanhangers zijn speciaal op maat gemaakte aanhangers om uw steiger gemakkelijk mee te kunnen vervoeren.
Voor deze aanhanger heeft u geen speciaal rijbewijs nodig, het is dus alleen een kwestie van aankoppelen en rijden naar het project waar u op dat moment mee bezig bent.

De steigeraanhanger zorgt ervoor dat u uw rolsteiger nooit meer onnodig hoeft te laden en te lossen, daarmee bespaart u tijd én u heeft altijd alle onderdelen van de steiger op één plek. Daarnaast voorkomt het ook onnodige beschadigingen van de steiger door het vervoer hiervan. Op de steigeraanhanger liggen alle onderdelen vast en kunnen niet verschuiven.

Alle onderdelen hebben een vaste plek op de aanhanger, dit maakt het overzichtelijk en u kunt in 1 oogopslag zien of u alle onderdelen bij de hand heeft.

De steigeraanhanger inclusief de steiger is gemakkelijk met de hand te verplaatsen en is zeer compact, daardoor kunt u de aanhanger dicht bij de plek zetten waar de steiger opgebouwd moet worden.

De steigeraanhangers zijn goedgekeurd door de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) en worden geleverd met een zogeheten CoC formulier, conform de regelgeving van de RDW.  Ze zijn standaard voorzien van een 13-polige stekker welke verplicht is voor op de aanhanger. Wanneer uw auto voorzien is van een 7-polige stekker kan dit gemakkelijk d.m.v. een verloopstukje worden gekoppeld.

Er zijn 2 verschillende steigeraanhangers: De ‘open’ aanhanger en de ‘afsluitbare’ versie. De afsluitbare steigeraanhanger is handig wanneer u geen mogelijkheid heeft om de aanhanger binnen te zetten, met de  afsluitbare aanhanger is uw steiger beschermd tegen diefstal.

U kunt een steigeraanhanger aanschaffen voor een rolsteiger met een lengtemaat van 190 cm, 250 cm of 305 cm. De aanhanger biedt genoeg plek voor steigermateriaal voor steigers met een werkhoogte van maar liefst 14 meter.

Bij SteigerCentrum.nl zijn de steigeraanhangers altijd op voorraad en binnen 1-2 werkdagen te leveren. SteigerCentrum.nl biedt mooie aanbiedingen in geval u een steigeraanhanger inclusief steiger wilt aanschaffen.

Geef een reactie