Blog over interieur, decoratie en wonen

Uncategorized

Wasmachines met bijpassende droger

Wanneer je een nieuwe wasmachine en droger zoekt, is dat veel uitzoekwerk. Je wilt de juiste apparaten kopen, want het is een dure aankoop. Daarbij zou het fijn dat deze apparaten goed op elkaar aansluiten en mooi bij elkaar staan. De meeste fabrikanten hebben dan ook wasmachines en drogers die op elkaar afgestemd zijn, met hetzelfde vulgewicht en de juiste grootte waardoor ze perfect op elkaar gezet kunnen worden. Bovendien hebben de apparaten vaak dezelfde uiterlijke kenmerken. In deze blog lees je een aantal voorbeelden.

AEG L8FB86ES + AEG T8DB86ES

De wasmachines van deze combinatie hebben energieklasse A+++-50% en zijn daarmee enorm zuinig. Het heeft 10 wasprogramma’s, voor onder andere wol en jeans. Door de ÖKOMix technologie wordt het wasmiddel en de wasverzachter vooraf met water vermengd, nog voordat dit in de trommel komt. Daardoor kan het zich goed over de kleding verspreiden. 

De wasdroger is een A+++ -50% warmtepompdroger en is dus ook erg zuinig. Het heeft 8 kg vulgewicht en 10 droogprogramma’s. Het AbsoluteCare systeem zorgt ervoor dat kleding niet zal krimpen en door de speciale wasprogramma’s kan je langer genieten van jouw kleding. Het heeft een condensafvoerslang die je op de waterafvoer kan aansluiten, zodat je de condensbak niet meer hoeft te legen. 

Dit is een enorm zuinige combinatie van een wasmachine en een droger, waarmee je wasgoed voor 3 of 4 personen kan wassen. Ze hebben dezelfde uiterlijke kenmerken en bovendien ben je er zeker van dat je lang kan genieten van jouw kleding!

Miele WKH272 WPS W1 + Miele TCH630 WP Eco XLTussenkop (H2)

De WKH272 WPS W1 is een Miele wasmachine met het doseersysteem TwinDos, Quick PowerWash, SteamCare, andere speciale functies en een Thermo SoftCare trommel met honingraatstructuur. Het heeft energieklasse A+++-40% en een vulgewicht van 9 kg. 

De droger is een warmtepompdroger met energieklasse A+++. Ook deze heeft een vulgewicht van 9 kg, wat goed aansluit op de wasmachine. De droger is voorzien van een SoftCare trommel met honingraatstructuur en een EcoDry filtersysteem. Het maakt jouw was goed droog en heerlijk fris. 

Deze wasmachine en wasdroger heeft Miele op elkaar afgestemd, zodat de innovatie in techniek, het vulgewicht en het uiterlijk een goede combinatie vormen. Een perfecte match!

Siemens WM14N021NL iQ300 iSensoric + Siemens WT4N201NL iQ300

Deze combinatie bestaat onder andere uit de Siemens WM14N021NL iQ300. Deze wasmachine heeft een energieklasse A+++-10% en een vulgewicht van 7 kg. Het voordeel van deze wasmachine is dat je vergeten wasgoed snel kan toevoegen door de bijvulfunctie. Met de watersensor en laadsensorPlus wordt de beladingshoeveelheid en het textielsoort vastgesteld, waardoor zo’n 65% water wordt bespaard.

De Siemens WT4N201NL iQ300 is de andere helft van deze combinatie. Het is een condensdroger met energieklasse B. Ook dit apparaat heeft een vulgewicht van 7 kg en werkt met sensoren. Dat voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. 

Deze laatste combinatie is perfect op elkaar afgestemd wat betreft het vulgewicht en de innovatieve techniek. Bovendien past ook dit uiterlijk perfect bij elkaar, waardoor het geen probleem is wanneer deze in het zicht zijn. 

Geef een reactie