Blog over interieur, decoratie en wonen

Uncategorized

Kleding vaak kwijt? Merk je kleding met kledinglabels

Stel je komt je kindje ophalen bij het kinderdagverblijf en je kind heeft andere kleren aan. Wanneer je thuis komt valt het je pas op dat de kleding ook niet in de tas zit. Misschien hebben ze de kleren verwisseld en zijn de kleren van je zoon of dochter met een ander kindje mee zijn gegaan. Herken je dit probleem? Helaas komt dit best regelmatig voor en dat kan best vervelend zijn. Opzoek naar een oplossing? Lees hier mee.

Bij Goedgemerkt heeft een ruim aanbod aan producten voor het merken van je eigen kleding of de kleding ven je kinderen. Je kan de kledingstukken eenvoudig merken door labels te strijken, pakken, instikken of stempel. De naamlabels zijn dus een ideale oplossing voor een eerdergenoemde probleem. Geen verloren spullen meer als je kinderen naar de oppas, kinderdagverblijf, opvang of school. Ook zijn de labels ideaal als je kinderen wat ouders zijn en bijvoorbeeld naar een training gaan of op kamp met school.  Dit scheelt weer een hoop zoekwerk en irritatie.

Je kan de labels bijvoorbeeld ook instikken op favoriete knuffels, doekjes en jassen. Zo weet je zeker dat je de essentiële spullen voor je kindje niet makkelijk kwijt kunnen raken. Goedgemerkt heeft een ruim assortiment aan kledinglabel. Zo hebben ze stickers die je makkelijk ergens op kan plakken bijvoorbeeld op polyester. De instrijklabels kunnen overal ingestreken worden, van ondergoed tot handdoeken. De instiklabels zijn perfect voor knuffels.

Goedgemerkt heeft de productie van kledinglabels volledig zelf in handen waardoor je een snelle levering geen probleem is. Kledinglabels die voor 12u besteld zijn, zijn de volgende dag in huis. Ook passen de pakketjes makkelijk door de brievenbus waardoor je niet thuis hoeft te blijven.

Begin met het labelen van kleding, knuffels, spullen en nog veel meer en voorkom dat je spullen kwijt raakt waar jij én je kindje heel veel waarde aan hecht.

Geef een reactie