Blog over interieur, decoratie en wonen

Uncategorized

Kies voor een designvloer met betonlook

Is de vloer in uw woning aan vervanging toe? Of wilt u gewoon wel eens een ander aanblik? We raden u aan om eens een kijkje te nemen naar de vele mogelijkheden die u heeft om een designvloer aan te leggen met de hulp van een bedrijf dat gespecialiseerd is in gietvloeren. Hiermee kunt u een duurzame kunststof gietvloer in hun woning laten aanbrengen met de uitstraling van een robuuste betonvloer. Deze vloeren hebben vele voordelen waar we u graag wat meer over vertellen.

Een kunststof gietvloer met de uitstraling van een betonvloer

Een gietvloer is gemaakt van kunststof en dat heeft diverse voordelen. De vloer kan bijvoorbeeld in een dag gelegd worden, je hoeft niet lang te wachten voordat u kunt genieten van uw nieuwe vloer. Ook het onderhoud is een stuk eenvoudiger dan u gewend bent met bijvoorbeeld tegels of een houten vloer. Een gietvloer hoef je alleen af en toe even te stofzuigen en eraan de dweil overheen te halen om de ondergrond goed schoon te houden. Het allerbelangrijkste is echter de levensduur, in tegenstelling tot een traditionele vloer gaat een gietvloer vaak wel vijf of zelfs tien keer langer mee.

Laat je eigen gietvloer met betonlook op maat maken

Als je al enigszins voor ogen hebt hoe de nieuwe vloer eruit moet komen te zien, wordt het een stuk makkelijker om deze op maat te maken. Zorg ervoor dat al je wensen opgeschreven zijn. Eventueel kan je er ook voor kiezen om meerdere ontwerpen van tevoren te laten maken. Dan kan je nog kiezen hoe de vloer er uiteindelijk uit moet komen tussen. Daarna hoef je alleen nog op zoek naar een bedrijf die de vloer voor je kan aanbrengen, tegen de juiste prijs natuurlijk.

 

De specialist een gietvloeren met betonlook

Gietvloerbetonlook is een bedrijf dat u kan helpen om al uw dromen waar te maken op het gebied van vloeren. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn qua kleuren of afmetingen. Het is allemaal mogelijk. Neem van tevoren even contact op en bespreek de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Houd er rekening mee dat het helemaal niet veel hoeft te kosten op de lange termijn omdat een gegoten vloer veel langer meegaat dan u gewend bent van een traditionele vloer.

 

Geef een reactie