Blog over interieur, decoratie en wonen

Tuin

Zomer in eigen tuin

De zomer staat voor de deur! Helaas lijkt het erop dat we vanwege het corona virus geen verre reizen kunnen maken. De koffers kun je dus op zolder laten staan. We bereiden ons voor op een vakantie in eigen land. Heb je een balkon of tuintje waar je de warme dagen kunt doorbrengen en waar je lekker van het zonnetje kunt genieten? Maak er dan een leuk en gezellig plekje van!

Zwembad

Wanneer je van het tropische gevoel houdt kun je wat leuke accessoires en decoratie halen om toch een beetje voor het zonnige en tropische gevoel te zorgen. Voor de echte tropische warme dagen is het natuurlijk heerlijk om verkoeling te zoeken in een zwembad. We weten nog niet of de zwembaden deze zomer weer open zullen gaan. Maar je kunt natuurlijk wel een leuk opblaasbaar zwembad in je tuin neer zetten. Vul ‘m met water en je kunt heerlijk van verkoeling genieten tijdens zomerse temperaturen van 25 tot misschien wel 40 graden!(?)

Heb je kinderen in huis? Ook voor kinderen zijn leuke opblaas zwembaden te verkrijgen. Van eenvoudige ronde zwembaden tot de meest uitgebreide zwembaden met speeltoestellen en sproeiers. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan hoe groot jouw balkon/tuin is.

Wanneer je goed voorbereid bent op de zomerse dagen kun je ook thuis genieten van een heerlijke zomervakantie. Maak je tuin weer even netjes, zorg voor wat leuke decoratie en/of bloemen, haal je tuinmeubels weer uit de schuur en zorg eventueel voor wat lekkere ligbedjes zodat je heerlijk kunt bruinbakken in de zon. Zorg ook voor voldoende schaduw met bijvoorbeeld een parasol of een schaduwdoek. Vergeet ook niet om voldoende te drinken. Gelukkig zijn de supermarkten gewoon open en kun je dus zelf je favoriete drankjes in huis halen om de dagen door te komen. Geniet van je vakantie in eigen tuin!

Geef een reactie