Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie, Thuis, Tuin, Wonen

Tuintrends 2020

We zitten nu midden in een wereldwijde crisis door het coronavirus, hierdoor gaan veel vakanties niet door waardoor men thuis de tijd door zal moeten brengen. Omdat veel mensen nu tijd over hebben gaan er veel thuis allemaal klussen, zo ook aan de tuin. Bij het verbouwen van de perfecte tuin voor 2020 hebben wij speciaal voor jou de laatste trends op een rijtje gezet zodat je hiermee inspiratie op kunt doen om jouw tuin compleet te maken.

Vijver

Een mooie vijver met een aantal prachtige visjes er in, wie wil dat nou niet! Een vijver zorgt ervoor dat alle ogen gericht staan op jouw tuin, een mooie vijver met een aantal goede details zorgt ervoor dat jouw tuin omgetoverd wordt tot een werkelijke wondertuin. Heb je dit altijd al willen hebben of denk je nu dat je ook een mooie vijver voor in de tuin wilt? Dit jaar de perfecte kans, want je hebt nu genoeg tijd!

Moestuin

Een moestuin hebben klinkt van een vroege tijd, maar is de laatste jaren weer steeds populairder geworden. Vooral dit jaar met deze situatie kan een moestuin ervoor zorgen dat je even lekker alles vergeet en kunt genieten van het laten groeien van je eigen gewassen, denk bijvoorbeeld aan sla, tomaatjes of komkommers. Lekker achteraf genieten van een salade gemaakt van je eigen geteelde groente en/of fruit, bovendien zijn deze groenten en fruit verser dan dat je ze in de winkel kunt krijgen. Een moestuin hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen, maar als je nog minder ruimte eraan kwijt wil, kun je ook een verticale moestuin maken!

Haal de vakantie naar jou toe!

Vind je het nou ook jammer dat je niet op vakantie kunt, haal dan de vakantie naar jou toe! Creëer een soortgelijke situatie als op vakantie en je kunt optimaal genieten van het prachtige weer dat deze zomer gaat bieden. Maar hoe doe je dit nou precies? Je kunt een lekker ligbed kopen, met een paar bijpassende accessoires zoals een mooie parasol en een prachtig bijzettafeltje. Naast dat dit super relaxed is, ziet het er ook nog mooi uit! Ook kun je een BBQ kopen, je kunt dan gezellig samen met vrienden of familie een BBQ houden om een gezellige middag en/of avond te hebben. Bovendien hoort dit ook wel echt bij de vakantiesfeer, vind je niet?

Knus zithoekje (met overkapping)

Wil je een fijne plek voor wanneer je even af wilt koelen in de schaduw of voor in de avond, dan is een zithoekje perfect voor jou. Het slimste is om een zithoekje met een overkapping te maken, zo worden niet alle meubels nat wanneer het gaat regenen en kun je altijd lekker droog zitten. Een houten zithoek is altijd super knus en met een paar bijpassende kussens creëert het echt een super gezellige sfeer!

Geef een reactie