Blog over interieur, decoratie en wonen

Tuin

Originele Coronaproof cadeaus!

Ondanks dat het écht vieren van verjaardagen er niet echt in zit in deze tijd, is het natuurlijk wel leuk om anderen te verrassen met een leuk cadeau op hun verjaardag. Een bosje bloemen en een kaartje thuis laten bezorgen is ondertussen wel een beetje cliché. Daarom hier wat originele cadeaus voor de persoon die jij wil verrassen!

Klusjesdag

Een van de weinige dingen die nu wel kunnen, en een hoop mensen al massaal hebben gedaan, is aan de slag in huis en tuin! Vele handen maken licht werk, dus daarom is het super leuk om iemand een klusjesdag cadeau te doen! Plan met een paar mensen een dag waarop je degene die het cadeau heeft gehad, gaat helpen met klusjes in en rondom huis. Denk bijvoorbeeld aan schilderen van de muren, of het pimpen van de tuin met een pergola of schapenhek.

Diner aan huis

Uit eten gaan was tegenwoordig voor velen niet echt meer een luxe, maar gewoon een regelmatig uitstapje. Uiteraard is afhalen nog altijd een mogelijkheid gebleven, maar dit is toch een andere beleving. Je moet dan vaak alsnog van alles zelf bereiden of warm maken. Daarom is het super leuk en origineel om iemand een diner aan huis cadeau te geven! Een privé kok die bij je thuis komt koken voor je gezelschap, heerlijk en ontspannend!

Dagje wellness

In tijden van Corona kunnen we een dagje ontspanning allemaal wel goed gebruiken. We zitten veel thuis te werken en hebben vrijwel geen leuke afspraken of feestjes op de agenda staan. Met een dagje wellness kun je iedereen wel blij maken!

Geef een reactie