Blog over interieur, decoratie en wonen

Tuin

Met deze drie tips kun je je thuis heerlijk vermaken!

Tijdens de huidige pandemie kunt u misschien niet altijd de gebruikelijke dingen doen. Daarom heb ik in dit artikel een aantal ideeën op een rijtje gezet zodat je je in ieder geval kunt vermaken tijdens deze pandemie. Je kunt al deze dingen binnen en buiten het huis gebruiken, en het is dus zeker corona proof!

Tip 1. Spelletjes doen

Het doen van een spel is een leuke onderneming voor jong en oud! En gelukkig is er altijd voor iedereen wat bij. Je kunt een spel natuurlijk zo lang maken als je zelf wilt. Een potje yahtzee kun je afhankelijk van de grootte van de groep binnen een half uur afgerond hebben. Maar wil je juist wat langer bezig zijn dan is kolonisten van catan een leuk en strategisch spel waarbij je er ook nog eens meerdere uitbreidingen bij kunt kopen. Je kunt natuurlijk ook met vrienden via zoom spelletjes spelen, zoals een quiz of cards against humanity. 

Tip 2. baden 

Eventuele veranderingen die door de corona worden veroorzaakt, kunnen u meer tijd geven om bijvoorbeeld te ontspannen. Naast een snelle douche is het ook fijn om zelf een bubbelbad te nemen. Wilt u genieten van echte luxe, dan kunt u ook een spa in je tuin plaatsen. Zo hoef je geen drukte op te zoeken in het zwembad of het openbare warmwaterbron bad (bubbelbad). Dergelijke buitenspa’s kunt u online kopen bij Fonteyn Spa’s. Een spa kopen is zeker een investering, maar een goede waarvan je nog vele jaren ontspanning en plezier kunt beleven.

Tip 3. Ga thuis uit eten

Normaal zullen we allemaal in ieder geval één keer in de zoveel tijd uit eten gaan. Helaas is dat nu niet mogelijk wegens de horeca die gesloten is. Echter kunnen we allemaal wel de horeca ondersteunen, er zijn namelijk genoeg restaurants en zaken die een volledige menu bij u kunnen leveren tegen een speciale prijs. Vaak kun je dan genieten van een heerlijk zelfgekozen voor-, hoofd- en nagerecht. Je waant je dan toch een beetje uit huis zonder uit huis te hoeven gaan. En dat heeft zo ook wel een beetje zijn voordelen, een bob hoef je niet meer te kiezen, je zit toch thuis dus iedereen kan van zijn/haar drankje genieten. 

Geef een reactie