Blog over interieur, decoratie en wonen

Tuin

Creëer een tuin waarin je kunt ontspannen

Ligstoel

In Nederland zitten we het merendeel van het jaar binnen, hoe dit komt? Het weer in Nederland is onvoorspelbaar. We hebben vaak te maken met kou en regen waardoor buiten zitten ons niet vaak is gegund, maar wat nou als het wel eens lekker weer is? Als het lekker weer is wil je naar buiten, relaxen met je partner, kinderen of vrienden. Het is belangrijk om van je tuin een relax plek te creëren waar je altijd kunt ontspannen als het lekker weer is. Hoe je dit doet, kan door het volgende?

Lounge set

Het eerste waar je waarschijnlijk zelf ook wel aandacht is een lounge set. Een heerlijke bank waar je na je werk nog even kan genieten van de laatste paar zonnestralen. Of waarin je met vrienden een drankje kan doen in het weekend. Het maakt niet uit hoe en wanneer jij hem wilt gebruiken, maar het is de manier om een tuin te creëren waarin je kunt ontspannen.

Ligstoelen

Waar je misschien niet aan had gedacht, is een ligstoel. Een ligstoel kom je voornamelijk tegen wanneer je een dagje naar het zwembad of naar het strand gaat. Het grootste voordeel aan een ligstoel is het comfort. Je hoeft niet op het gras of in het zand te liggen, met een ligstoel ben je van al dat verveel af. Waarom zou je dan thuis ook niet een ligstoel neerzetten? Relaxen, zonnen, een boekje lezen, het kan allemaal. Ook als je het niet vaak gebruikt vanwege het mindere weer, geeft het je tuin een unieke touch. Er zijn ook genoeg ligstoelen verkrijgbaar die je kunt inklappen, je zet de stoel na gebruik weer terug in de berging en je hebt er geen last meer van. Zelfs op een balkon is een ligstoel mogelijk. Een ligstoel is namens ons een echte aanrader in elke tuin!

Geef een reactie