Blog over interieur, decoratie en wonen

Thuis

Worden uw ramen goed beveiligd?

beveiligd

Inbrekers hebben maar een hele kleine ruimte nodig om binnen te komen in uw huis. Daarom is raam beveiliging onmisbaar om inbrekers buiten uw huis te houden.

Beveiliging van een voorzetraam

Een voorzetraam is al gemakkelijk te beveiligen door inbraakwerend glas. Dit speciale glas is vele malen sterker dan het doorsnee glas. De eigenschappen zijn ook verschillend met normaal glas. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de inbrekers afgeschrikt zullen worden en ook buiten uw huis zullen blijven.

Kans op inbraak daalt drastisch

Bij het kiezen van de juiste raam beveiliging kunt u kijken of deze voldoen aan het politiekeurmerk veilig wonen. Dan verkleint de kans dat er bij u wordt ingebroken namelijk drastisch. De keuze wat voor beveiliging u neemt is aan volledig aan u. Het is maar net wat het beste bij uw raam past of wat u het beste eruit vindt zien.

Veilige ventilatie

Het is begrijpelijk dat u ervoor kiest om regelmatig uw raam open te zetten voor ventilatie in uw huis. Dit is voor inbrekers echter weer een opening om binnen te komen. Om dit te kunnen voorkomen is er ook een beveiliging die voorkomt op dit raam te forceren. Er zijn bijvoorbeeld barrières die een oplossing bieden. Zo hoeft u uw raam nooit te sluiten. Er zijn ook combi-uitzetters die gemonteerd worden op ramen die naar buiten draaien. Afhankelijk van de grootte van het raam dient u te bepalen of u er 1 nodig heeft (bij een raam smaller dan 1 meter) of twee nodig heeft.

Kies de juiste specialist

Voor de optimale keuze voor uw raambeveiliging kunt uw ramen ook voorzien van dievenklauwen. Kies bij het inschakelen van een specialist er een die veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten aanbiedt. Dit zorgt ook voor een veilig en betrouwbaar gevoel bij uzelf. Op deze manier kunt u ervan rustig van uitgaan dat niemand uw huis meer betreedt.

Geef een reactie