Blog over interieur, decoratie en wonen

Thuis

Maak het romantisch met een gashaard

Gashaard

Een zacht dekentje op de grond, een warme chocolademelk in de hand en gezellig tegen elkaar aanzitten terwijl je samen geniet van het betoverende vlammenspel van de gashaard. Het klinkt als een scène uit een romantische film, maar het kan ook zomaar bij je thuis zijn. Met een gashaard die perfect in jouw interieur past is deze setting niet ver weg en toegankelijker dan ooit. Ben jij al klaar voor romantische avonden voor de haard?

Een gashaard is tegenwoordig de meest toegankelijke haard die er op de markt is. Met één druk op de knop ontstaat er een prachtig vlammenspel, maar vaak is het zelfs nog makkelijker. Bij veel gashaarden wordt een afstandsbediening geleverd, waardoor je niet eens hoeft op te staan. Wel zo relaxt op koude winteravonden. Deze kou is trouwens ook zo weg, want een gashaard vult de ruimte snel en efficiënt met warmte, sneller dan bijvoorbeeld de reguliere verwarming. Heerlijk voor de knusse avonden.

In elk interieur past wel een prachtige haard die de kamer een echte boost geeft. Gezellig met z’n tweeën of met het gezin voor de haard kruipen en bijkomen van een drukke dag zorgen ervoor dat je nog dichter tot elkaar komt. De prachtige vlammen zorgen daarbij niet enkel voor warmte, maar ook voor een gezellige, romantische sfeer die niet na te boosten valt. Gegarandeerd dat je met een gashaard de feestdagen beleeft op een manier de je nog nooit hebt meegemaakt.

Een gashaard is snel en gemakkelijk geplaatst, mits er een gasleiding is aangesloten. Als deze er niet ligt zal een installateur deze voor je moeten aanleggen, maar dit is goed te doen en in overleg met een betrouwbare leverancier geen probleem. Daarnaast heb je gedurende het jaar nagenoeg geen omkijken naar je gashaard. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt aan de binnenkant om de ruimte stofvrij te maken is ruim voldoende om weer vooruit te kunnen. Makkelijker wordt het niet.

Ziet jij het al voor je? Heerlijk tegen elkaar aangekropen de winter doorkomen terwijl je verdwaalt in het schitterende vlammenspel. Bij Droomkachels.nl zijn ze specialist in de aanschaf en installatie van een gashaard en vertellen ze je graag meer over de vele mogelijkheden van een gashaard. Droom jij deze winter weg voor je eigen haard in de woonkamer? Een expert is onder andere Droomkachels. De gashaarden van Droomkachels zijn van de hoogste kwaliteit en worden professioneel geïnstalleerd. Neem snel contact op.

Geef een reactie