Blog over interieur, decoratie en wonen

Thuis, Wonen

Korting krijgen op huishoudproducten met deze tips

Iedere week weer worden er vele huishoudproducten gekocht door alle huishoudens in ons land. Het is goed om de koopjes in de gaten te houden en om te ontdekken hoe geld bespaart kan worden. We delen graag onze tips om korting te krijgen op huishoudproducten. Het maakt het mogelijk om veel geld te besparen in de week en nog meer bekeken over het hele jaar.

Geld besparen door de folders in de gaten te houden

Het is goed om de folders in de gaten te houden. Wanneer er ergens een actie is dan is het goed om hier maximaal gebruik van te maken. Het is niet nodig om alle folders door te ontvangen. Het is nu namelijk ook mogelijk om online te kijken naar de acties. Alle grote supermarkten hebben hun folders op het internet staan. Er zijn zelfs apps welke alle acties in de gaten kunnen houden. Door de producten in de aanbieding te kopen is het mogelijk om veel geld te besparen.

Geld besparen door online te bestellen

Het is goed om de producten online te bestellen. Het scheelt je een ritje naar de supermarkt en daarmee ook alle verleidingen welke in de supermarkt zijn. De supermarkten zijn zo ingericht dat ze veel willen verkopen. Ze zorgen daarom voor een aantrekkelijke display van de lekkerste producten. Ongewild wordt er zo meer gekocht dan men eigenlijk van plan was. Door online de producten te kopen wordt dit voorkomen.

Geld besparen met een boodschappenlijstje

Een manier om de verleidingen te weerstaan en geen bezorgkosten te betalen is door een boodschappenlijstje te maken. Maak een lijstje met wat er gekocht moet worden en wijk hier niet van af. Het is ook goed om voor het doen van de boodschappen eerst wat te eten. Doordat de buik vol zit wordt er minder gekocht wat eigenlijk niet nodig is. Wel zo prettig.

Geld besparen met een cashback site

Een laatste optie is de cashback site www.shopbuddies.nl. Hier krijgt iedereen bij een aankoop geld terug. Ideaal toch?

Geef een reactie