Blog over interieur, decoratie en wonen

Thuis

Badkamerdesign van Geesa

Geesa_accessoires_badkamer

Geesa is al langer dan een eeuw actief als producent van badkameraccessoires en staat binnen Nederland te boek als aanvoerder in het professionele marktsegment dat zich sterk richt op badkamerdesign. Het bedrijf van badkameraccessoires is echter niet enkel actief in Nederland maar is eigenlijk sterk vertegenwoordigd over heel de wereld. Niet alleen merkbaar in de door Geesa betrokken ontwerpers van internationale faam, maar ook in de vormgeving en toepasbaarheid van haar collectie van accessoires voor de badkamer. Al acht jaar terug introduceerde Geesa de Modern Art collectie bij de badkamerspeciaalzaken als een statement voor puristen en liefhebbers van design. De badkameraccessoires Modern Art zijn eigenlijk nu pas doorgegroeid tot de finishing touch van menige badruimte in het duurdere segment van koopwoningen en appartementen in vele landen. Opvallend is met name de voorliefde voor deze collectie in de meer luxueuze hotels en woonprojecten waar deze design serie veelvuldig wordt toegepast. Geen verrassing dus als je deze zomer tijdens een verblijf in een hotel één of meerdere van de Geesa accessoires in de badkamer kan aantreffen. Niet alleen de Modern Art designcollectie is namelijk bovengemiddeld populair maar ook veel andere series uit de collectie accessoires van Geesa worden vaker toegepast in hotels of appartementen.

Badkameraccessoires Modern Art populair

Niet alleen met de strakke vormgeving en bijzondere uitstraling van de Modern Art collectie weet Geesa haar badkameraccessoires op de wereldmarkt aan de man te brengen, ook de vele andere series van accessoires worden in veel bijzondere bouw- en renovatie projecten uit het hogere segment gebruikt en toegepast. Bijzonder design blijkt dan ook geliefd en door de diversiteit in de ontwerpen is er eigenlijk altijd een, bij de door de architect ontworpen ruimte, passend accessoire te vinden.  Voorbeelden van luxe woonprojecten, waar de Modern Art collectie in de badkamers of op het toilet zijn toegepast zijn in Turkije, zowel in Istanbula alsook in Bodrum, de Maçka Residences, het Doubletree hotel en de Oriental Manderin.

Accessoires met moderne en strakke vormgeving

 De Geesa Modern Art is een collectie waarbij de strakke en vierkante vorm de vormtaal vertegenwoordigen. Dit geeft deze badkameraccessoires een typische en zeer kenmerkende vormgeving die zowel een modern of tijdloos ontworpen ruimte een nadrukkelijk statement kan meegeven.  Meerdere combinatiemogelijkheden creëren verschillende sferen zoals de combinatie tussen chroom en mat zwart of die met mat wit glas. Alle Geesa Modern Art badkameraccessoires zijn voorzien van laag chroom die minstens 12 micron dik is en duurzaamheid meegeeft voor jarenlang probleemloos gebruik in de woning. Een waardige begeleider in een moderne badkameromgeving die sterk bijdraagt aan het statement dat de ruimte wil maken en daarmee naadloos aansluit bij uw designtaal. Voor een meer gedetailleerde overzicht van de Geesa badkameraccessoires volgt u deze link

Geef een reactie