Blog over interieur, decoratie en wonen

Slaapkamer

Top 3 zachte pyjama stofjes

Ben je op zoek naar een zachte pyjama? Wij laten in deze blog zien welke 3 stofjes toch echt wel in de top 3 horen. De stofjes zijn zacht, warm en ook nog eens heel comfortabel. Vaak draag je een pyjama alleen tijdens het slapen. Deze stofjes zijn zo lekker dat jij je pyjama nooit meer uit wilt doen. Benieuwd naar de stoffen? Lees dan vooral verder.

Een pyjama van badstof

Als het weer kouder wordt is niets fijner dan een lekker warme badstof pyjama. Allereerst is een pyjama van badstof heel comfortabel en zit niet strak om je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je alles kunt doen in je pyjama. Het stofje bestaat voor een groot deel uit katoen. Dit zorgt ervoor dat het goed vocht opneemt. Hierdoor blijf je lekker warm en kom jij zeker de winterdagen door. Wil je ook een pyjama kopen? Laat het ons weten.

Badjassen van Velours

Het velours stofje lijkt heel erg op de badstof. Het is namelijk ook lekker warm en zacht. Het grootste verschil is dat het velours een geschoren badstof heeft. Wat houdt dat in? Dat betekent dat alle lusjes waarmee de badstof is gemaakt open geschoren zijn. Hierdoor voelt het velours een stuk zachter aan. Twijfel je welk stofje warmer is? Dat maakt in principe niet uit. Ze zijn even warm, maar het is natuurlijk wel fijn om iets te dragen wat comfortabel voor jezelf is. Wil je ook badjassen kopen met dit heerlijke stofje? Ga dan snel naar onze webshop.

Shortama met een Flanel stofje

Flanel is gemaakt van 100% katoenen kwaliteit. Er zitten dus helemaal geen synthetische materialen in. De kans is dus groot dat je hierdoor geen allergische reactie krijgt. Ideaal voor de mensen die voor verschillende stofjes allergisch zijn. Daarnaast is het net als de badstof en velours stof heel warm. Zo kom jij zeker de winterdagen door. Wanneer ga jij shoppen om een zachte pyjama?

Geef een reactie