Blog over interieur, decoratie en wonen

Slaapkamer

5 slaapkamer geheimen die iedereen stiekem heeft

In de slaapkamer gebeurt er veel meer dan slapen. Een slaapkamer kan gebruikt worden als studiekamer, kledingkast of een lounge plek voor je vrienden. De slaapkamer wordt elke dag opnieuw gebruikt voor een ander doel. En een slaapkamer kan veel over iemand zijn persoonlijkheid zeggen. Maar bepaalde dingen over iemand zijn slaapkamer wordt niet met de buitenwereld gedeeld. In dit artikel lichten wij 5 verschillende slaapkamer geheimen uit die iedereen heeft. 

Naakt slapen

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen en beginnen met het eerste geheim namelijk: naakt slapen. Eigenlijk is dit nog niet eens zo gek en vinden veel mensen het (stiekem) fijner om zonder kleding te slapen. Hiervoor kunnen verschillende reden zijn, sommige mensen krijgen het heel erg heet in hun slaap waardoor ze in de ochtend bezweet wakker worden. Dan is het natuurlijk beter om zo min mogelijk aan te doen. En andere tja die vinden het gewoon prettiger om niks aan te hebben in de nacht. Ken jij iemand die ook naakt slaapt en wat is de reden daarvan. Laat het ons weten!

Om de 2 weken je bed verschonen

Hoe vaak moet je nou eigenlijk je bed verschonen om geen huismijt te krijgen? Dat is een goede vraag. Sommige mensen verschonen twee keer per week hun bed en andere stellen het rustig twee weken uit. Je merkt natuurlijk vanzelf wel als de lakens niet meer fris ruiken of er niet schoon meer uitzien. Toch zijn er mensen die het verschonen van hun bed uitstellen en het om de twee weken of zelfs langer doen. #iel

Samen slapen met je huisdier

Als je een huisdier hebt dan is de kans groot dat dit dier s ’avonds wel een stiekem bij jou in bed kruipt. Samen met je huisdier slapen is vast een guilty pleasure voor veel huisdiereigenaren. Hoewel er in het begin vaak wordt gezegd dat de huisdieren absoluut niet in de slaapkamer mogen, wordt dit in de realiteit vaak niet nageleefd. Net zoals mensen vinden dieren een zacht bed ook fijn om op te liggen. En het is natuurlijk ook gewoon leuk om te knuffelen met je geliefde huisdier in bed. Laat je je huisdier in je bed slapen? Zorg er dan wel voor dat je bed 1 keer in de week verschoon wordt. 

Scheetjes laten in bed

Ja, wie doet dit nou niet eigenlijk? Als je op jezelf woont dan hoef je helemaal nergens rekening mee te houden. Wat heerlijk is! Geen opgeblazen, pijnlijke buik meer omdat je, je voor iemand hoeft te schamen. Af en toe een scheetje laten is gezond en het ophouden ervan is zeer zeker geen goed idee. Dus zelfs als je een partner hebt laat je gewoon gaan. Vaak houden mannen hier sowieso geen rekening mee en maken zij dit geheim zeker openbaar. Voor vrouwen is dit zeker nog wel een slaapkamer geheim, die geheim moet blijven. 

Een la vol met pleasure toys

Het laatste geheim zal misschien niet voor iedereen gelden maar zeker wel voor een hele hoop mensen. Pleasure toys en condooms die verstopt zijn in een geheime la in de kast. Dit is misschien wel echt een slaapkamer geheim die vele niet willen delen. Het kan nogal beschamend overkomen als je dit in je huis hebt. Toch is het hartstikke normaal en hoeft niemand zich hiervoor te schamen. Daarnaast schamen mensen zich er ook voor om dit te kopen in de winkel, gelukkig kan dat makkelijk opgelost worden door online condooms te kopen.

Geef een reactie