Blog over interieur, decoratie en wonen

Interieur, Thuis

Woontrends van deze tijd

Hout, hout en nog eens hout, dat is wat je terugziet in de woontrends van dit jaar en naar verwachting ook van komend jaar. Alles met hout is leuk om je woning mee te decoreren. Decoratie zoals sierpotten, fotolijstjes, ornamenten en meer kun je allemaal van hout krijgen, óf maken. Er zijn tegenwoordig veel leuke accessoires verkrijgbaar van hout. Loop een paar woonwinkels in en je zult zien dat er veel te vinden is van hout.
Heb je nog wat oude accessoires liggen, dan hoef je die zeker niet weg te doen. Met houtlook plakfolie kun je je oude woonaccessoires weer een nieuwe look geven! Het plakplastic is verkrijgbaar in veel verschillende houtprintjes. Van licht eiken tot oude steigerplanken en van donkere houten planken tot geschilderd hout. Met alle verschillende houtsoorten kun je de leukste dingen creëren. Heb je nog een kastje of tafeltje die je wel een leuke look zou kunnen geven door een vlak te beplakken met het plakfolie, probeer het dan eens uit! 

Naast hout is ook de botanische trend nog steeds enorm populair. Alles met planten, groen en natuurlijke materialen hoort bij de botanische trend. Met deze trend kun je nooit te veel groen in huis hebben. Hangende planten, grote staande planten maar ook de bekende luchtplantjes zijn steeds populairder. Zet je planten in leuke stenen of houten potten of maak het af met een leuke plantenbak van bamboe! De botanische trend is leuk te combineren met de hout trend, aangezien het beide gaat om trends met natuurlijke producten. Combineer de trends dus met elkaar voor een leuke en populaire woning!

Behalve woonaccessoires kunt je ook andere dingen in huis een leuke nieuwe look geven om deze leuke woontrends in huis te halen. Denk bijvoorbeeld aan de traptreden, je kunt ze beplakken met het kleeffolie met hout look voor een moderne en landelijke uitstraling. Heb je ergens in huis nog een kale muur waar je wel wat mee zou kunnen doen? Overweeg er een leuke creatie van plakfolie op te plakken! Je zult zien dat het voor een leuk resultaat zorgt!

Geef een reactie