Blog over interieur, decoratie en wonen

Interieur

Themadorpen van Lemax

Vind jij kerstdorpen in het interieur ook altijd zo gezellig? En kan je niet wachten tot je weer kan beginnen met bouwen? Gelukkig is het alweer november wat betekend dat we weer langzaam in de kerstsfeer gaan komen. Lemax is wereldwijd een van de bekendste merken op het gebied van miniatuurkerstdorpen, en dat is niet voor niets!

Om producten in dezelfde stijl te vinden is een hele klus. Lemax staat daarom bekend om zijn themadorpen. Zo kan je alle huisjes en accessoires met één thema kopen waardoor er vanzelf een geheel ontstaat. Wij hebben hieronder alle thema dorpen onder elkaar gezet.

Lemax Caddington Village:

In dit thema vind je het Victoriaanse tijdperk met veel detailleerde architectuur en een kleurrijk dagelijks leven. Van mooi versierde huizen tot rijk gekostumeerde figuren. De Lemax Caddington Village collection herinnert aan een tijd van verfijning en raffinement.

Jukebox Junction

Dit thema brengt je terug in de jaren ’50 met zwierige rokken, drive in’s voor burgers en motors.

Lemax Spooky Town:

Dit thema is gewijd aan het Halloween feest waarin je veel enge figuren en huizen versiert met pompoenen zal vinden. Er ontstaat een griezeldorp met angstige maar grappige scenes.

Lemax Carnival:

Dit thema is een erg vrolijk thema met veel attracties met geluiden en bewegende figuren. Dit thema is gewijd aan het hoogtepunt van het zomerseizoen wanneer veel Amerikaanse mensen de kermis gaat bezoeken.

Lemax Plymouth Corners:

Met dit thema kom je helemaal in de handelssfeer die zich afspeelde in New England.  In de collectie vind je handelaars figuren, vuurtorens en handelshuizen.

Lemax Santa’s Wonderland

Last but not least, de favoriet van vele Lemax verzamelaars. Dit is een levendig thema die een fijn beeld geeft van de feestdagen. Als je naar het dorp kijkt ben je als kind zo blij. Santa’s Wonderland geeft de kerstsfeer bij uitstek.

Breng een bezoek aan het AVRI-tuincentrum of kijk in de webshop voor de nieuwste collectie van Lemax. Fijne kerst alvast!

Geef een reactie