Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie, Interieur, Keuken, Thuis

Natuursteen in huis

natuursteen
Natuursteen combineert geweldig in een keukenontwerp, ongeacht of u kiest voor een industriële, landelijke of moderne keuken. De bijzondere structuur en kleur van dit natuurproduct geven elke keuken een bijzondere uitstraling. Voor een natuurstenen keukenblad bestaan veel geschikte steensoorten. Deze kunnen helemaal naar uw wensen worden afgewerkt. Denk aan dikte, vorm, uitsparing en randafwerking.
Wat in ieder geval van belang is: in een keuken moet u heerlijk kunnen koken, dus het keukenblad moet wel tegen een stootje kunnen. Goed onderhouden natuursteen kan absoluut tegen een stootje! Het is niets dat de bakker en de visboer al jarenlang natuursteen als werkbladen gebruiken. Deze werkbladen zijn namelijk zeer hygiënisch en ook gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn ze met het juiste natuursteen onderhoud zeer duurzaam en blijven ze lang mooi!

Natuursteen onderhoud

Keukenbladen en tafelbladen van bijvoorbeeld graniet dienen goed onderhouden te worden. Met de juiste middelen is dit gemakkelijk. Via Prostone kunt u namelijk online graniet impregneer en schoonmaakmiddelen bestellen. Heeft u een marmeren blad? Of een andere natuursteensoort? Geen probleem: kies in het menu de steensoort en u krijgt meteen te zien welke producten hier bij passen.

Verrassend veelzijdig

Natuursteen wordt ook veel toegepast als bijvoorbeeld tafelblad, maar ook als vensterbank en vloer. Uiteraard zijn vergelijkbare toepassingen ook mogelijk in de rest van het huis en de tuin, bijvoorbeeld in de vorm van tegels. Ook hierbij is het belangrijk om goed onderhoud uit te voeren. De producten van ProStone zijn ook te gebruiken op tegels en andere toepassingen van natuursteen.

Geef een reactie