Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie, Interieur, Thuis

Lightbox letters

Lightbox letters

Het is tegenwoordig ontzettend in: lightbox letters! Deze nieuwe trend is sinds kort steeds populairder geworden en kan veel decoratie toevoegen aan uw huis, kantoor of wat dan ook. Deze dozen met verlichte letters kom je tegenwoordig overal tegen, zo ook op straat. Het is een goede manier bijvoorbeeld om uw naam van uw zaak naar buiten te brengen aangezien het behoorlijk goed opvalt, zeker in het donker. Het zijn dan ook geweldige gadgets voor kantoorartikelen, woon-items, maar ook bijvoorbeeld feestartikelen. Laat het thema lekker opvallend naar boven komen van het feest doormiddel van deze mooie verlichte letters.

Wat is lightbox nou precies?

Een lightbox staat ook wel bekend als een lichtdoos, logisch natuurlijk als we het letterlijk vertalen. Hoe dan ook is het een bak waar korte teksten op geplaatst kunnen worden. Denk hierbij aan leuke quotes, of andere diepzinnige teksten die u mooi vindt. Daar waar vele mensen graag gebruik maken van wanddecoratie in de vorm van schilderijen of muurteksten, vinden sommigen het prettiger om een verlicht iets te hebben. De lightbox heeft door de jaren heen dan ook flink wat aan populariteit gewonnen.

Naast dat u de lightbox voor quotes als decoratie kunt gebruiken voor uw woning, is het dus ook mogelijk om bijvoorbeeld de slogan van uw bedrijf in het groot weer te geven. Hiervoor heeft u echter wel een grotere lightbox nodig. Hiernaast heeft het nog een andere functie. De letters zijn namelijk aan te passen dus u kunt steeds een andere tekst erin doen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een notitie achterlaten voor uzelf als u de volgende ochtend iets niet mag vergeten. Een zeer nuttig apparaat dus voor zowel decoratieve als zakelijke functies.

Tot slot zijn er verschillende lightboxen beschikbaar wat betreft het formaat. Er is een miniversie: A6, een medium versie, genaamd A5 en de grote versie wat de A4 is. Kies dus zorgvuldig wat u nodig heeft als u iets wilt laten opvallen of als u het als achtergronditem wilt gebruiken.

 

Geef een reactie