Blog over interieur, decoratie en wonen

Interieur

Interieur trends 2021

2020, wat een jaar. Zijn jullie ook zo enthousiast voor 2021? We hopen dat het iedereen veel goeds gaat brengen. Hieronder staan de voorspelde interieur trends voor komend jaar zodat jij er goed bij zit.  

Comfort 

Je kan comfort en traditie omarmen door eenvoudige, ronde meubels in uw huis te brengen. Zoek naar banken die er comfortabel uitzien en aanvoelen. Een bank waar je lekker op kan kruipen, tv kan kijken of een goed boek lezen. Dit is perfect voor mensen die willen dat hun huis comfortabeler is. Kies meubelstukken die minder minimalistisch en meer traditioneel zijn.  

Duurzaam 

Verduurzaming is natuurlijk een hele brede trend die al langer speelt. Maar zeker in 2021 komt verduurzaming ook voor in het interieur. Haal bijvoorbeeld meubilair uit de kringloopwinkel of koop iets tweedehandse. Hergebruiken is namelijk erg milieuvriendelijk. Maar ook het kopen van nieuwe meubelstukken die gemaakt zijn van gerecycled materiaal worden populair in 2021. Ga ook voor de kunststof kozijnen. Deze houden veel warmte vast en gaan heel lang mee. Om die reden horen ze bij het huis van de toekomst.  

Lichte houtsoorten 

Of het nu gaat om Scandinavisch blond of rustiek licht eiken, we zien dat lichter hout de middellange en donkere tinten vervangt. Deze kleur hout is opbeurend en gemakkelijk te ontwerpen om een iets modernere look te creëren, zelfs in gezellige en comfortabele ruimtes. De opkomst van lichte tinten is het resultaat is van de hernieuwde liefde van mensen voor minimalisme, die terug te vinden is in Scandinavische en Japanse decoraties. Een licht hout versterkt dat gevoel van meer ruimte, omdat de tinten de illusie van een grotere kamer creëren. 

Grandmillennial-stijl 

Mensen voelen zich aangetrokken tot de “grandmillennial-stijl” als een gastvrije, unieke sfeer voor hun huis. De grandmillennial-stijl combineert modern design met het decor dat je zou verwachten in het huis van je grootouders. Deze stijl staat op het punt de ontwerpwereld van het interieur over te nemen.  

Geef een reactie