Blog over interieur, decoratie en wonen

Interieur

Geef een persoonlijke draai aan jouw interieur!

interieurdecoratie

De sfeer in huis wordt grotendeels bepaald door de meubels, de kleur van de wanden en de vloer. Maar met woonaccessoires kun je op een subtiele manier de uitstraling van jouw inrichting extra kracht bijzetten zonder dat je hier dure aankopen voor hoeft te doen. Bovendien kun je zo jouw persoonlijke smaak in je interieur verwerken zodat je je helemaal thuis voelt. COCO maison is mijn favoriete webshop waar je leuke en betaalbare woonitems vindt waarmee je een persoonlijke draai aan jouw interieur kunt geven. In dit artikel geef ik je een aantal tips hoe je jouw woonkamer kunt stylen met de decoraties van dit populaire woonmerk.

Zorg voor eenheid

Het assortiment van COCO maison bestaat onder andere uit verschillende soorten verlichting, sierkussens, bijzettafeltjes, matten, wanddecoraties en allerlei leuke objecten waarmee je een huiselijk gevoel in huis haalt. Mijn advies is allereerst om woonaccessoires in dezelfde kleuren en materiaalsoorten te combineren om zo één unieke woonstijl te creëren. Wanneer je allemaal verschillende stijlen door elkaar haalt krijg je een rommelige uitstraling.

Trolley

Een creatieve manier om jouw woondecoratie te showen, is door een trolley aan te schaffen. Dit is een vintage rek op wieltjes waar je je mooiste accessoires in kwijt kunt. Plaats op de bovenste plank bijvoorbeeld een mooie schaal met kaarsen erop. Wat je ook steeds vaker ziet zijn decoratieletters. Deze staan ook erg leuk in een trolley. In het midden zet je een paar gezellige vaasjes of andere decoratie objecten neer. Helemaal onder kun je een lekker plaid of sierkussens neerleggen die je tevoorschijn kunt halen als je een middagje series gaat kijken. Doordat je met een trolley jouw eigen stijl kunt bepalen, zijn deze woonitems de laatste jaren een populaire trend geworden.

Speel in op de seizoenen

Het leuke aan woonaccessoires is dat je de uitstraling van jouw woonkamer eenvoudig kunt switchen. Zo kun je inspelen op de verschillende seizoenen en hier je decoratie op aanpassen. In het voorjaar brengen accessoires in lichte kleuren een frisse sfeer met zich mee. Lichtblauw en groentinten doen het goed in dit seizoen en je haalt hiermee echt de lente in huis. Denk bijvoorbeeld aan een lichtblauwe vaas met een mooie bos bloemen erin. Ook in de zomer zijn lichte kleuren een goede keuze. Een groot geel vloerkleed brengt een en al vrolijkheid in de woonkamer. Wanneer de bomen verkleuren tijdens de herfst, is het leuk om die sfeer terug te laten komen in jouw woning. Kies daarom voor decoratie in de kleuren bruin, rood en geel. Als de winter zijn intrede doet, zijn warme woonaccessoires een prima optie. Ga voor een lekker warm plaid voor op de bank. Niet alleen decoratief, maar ook nog eens heerlijk om onder te kruipen.

Geef een reactie