Blog over interieur, decoratie en wonen

Interieur, Wonen

Een douchewand plaatsen

badkamer

Een van de ruimtes waar je veel tijd in doorbrengt is je badkamer. Misschien wil je de badkamer gaan vernieuwen maar zie je een verbouwing niet zitten. Kies er dan voor om alleen belangrijke onderdelen te vervangen die opvallen in de badkamer, onderdelen als de douchewand. Het grote voordeel van een douchewand is dat je badkamer er een stuk luxer uitziet. Ook is er geen geknoei meer nodig door een vervelend douchegordijn. Heb je een beperkt budget kies er dan voor om de douchewand zelf te plaatsen. Zo creëer je een luxe badkamer tegen een lage prijs. 

Douchewanden laten plaatsen
Onze douchewanden zijn zeer gemakkelijk te plaatsen in je eigen badkamer. We zorgen ervoor dat er voor elke badkamer een geschikte douchewand beschikbaar is. Doordat onze douchewanden in verschillende formaten verkrijgbaar zijn is er voor elke badkamer een geschikte douchewand te plaatsen. De standaard maten zijn eenvoudig te bestellen en kunnen binnen een paar werkdagen worden opgehaald. 

Elke douchewand is voorzien van een profiel die het zeer eenvoudig maakt om de douchewand te plaatsen. Dit profiel maakt het heel gemakkelijk om de materialen aan de muur te bevestigen. Bij elke douchewand leveren wij ook nog stabilisatiestangen. Deze stabilisatiestangen zorgen er voor dat de douchewanden stevig worden bevestigd tegen de muur. Met de uitgebreide gebruiksaanwijzing is het voor iedereen mogelijk om onze douchewanden te instaleren. Het is hierbij wel noodzakelijk dat de glazen douchewand goed aansluit op zowel de muur als de vloer en deze volledig waterpas staat.

Onze douchewanden
Ben je op zoek naar een speciale maat glas? Dit is voor ons geen enkel probleem, we maken ook douchewanden op maat. Voor de douchewanden maken we gebruik van verschillende materialen, de wanden zijn beschikbaar in helder glas, ondoorzichtig melkglas en rookglas. De douchewanden zijn daarnaast ook nog voorzien van veiligheidsglas.

Makkelijk schoonmaken
Vind je het belangrijk om je douchewand netjes te houden, dan hebben we een geweldige oplossing voor je. Om de glazen douchewand te onderhouden hebben we een speciale douchewand ontwikkeld die kalkvrij blijft en geen onderhoud meer nodig heeft. 

Hierdoor blijft je badkamer na elke douchebeurt een plaatje en blijft het vlekvrij.  Onze douchewanden zijn op een speciale manier behandeld waardoor het niet meer nodig is om het glas met agressief schoonmaakmiddel af te nemen. Door de speciale materialen zijn er eenvoudige natuurlijk reinigingsmiddelen te gebruiken die het vuil verwijderen.

Wil je van je badkamer een luxe spa maken? Verwijder dan het vervelende ouderwetse douchegordijn en kies voor een praktische onderhoudsvrije douchewand. Dit maakt van je badkamer een prachtige ruimte en voorkomt vervelende huishoudelijke klusjes. 

Geef een reactie