Blog over interieur, decoratie en wonen

Interieur

Ben je aan het bouwen of het verbouwen?

Ben je in jouw huis aan het werken, aan het bouwen of verbouwen? Dan moet je aan verschillende zaken denken, zoals onder andere de tegels in de badkamer en de vloertegels. Vaak heb je al heel wat boekjes doorbladerd en ben je er nog niet uit wat je wil. Iets wat bij iedereen wel eens voorkomt, frustrerend maar natuurlijk moet je toch eens een keuze maken. Je kan enerzijds online kijken wat winkels aanbieden en tegels kopen bij www.douche-concurrent.nl maar anderzijds heb je ook showrooms zoals die van de Douche Concurrent in Beverwijk en Schiedam die ruim duizend vierkante meter groot is! Hier helpen de vakmensen jou graag verder in jouw zoektocht en je vindt er vast de vloertegel die je zoekt. 

Wat is de prijs van een goede tegel?

Prijzen van tegels kunnen enorm verschillen, afhankelijk van welk model je wil. Er zijn goedkope tegels maar er zijn er ook duurdere. Belangrijk om te weten is dat een goedkope tegel daarom niet slecht is van kwaliteit, in tegendeel zelfs. Vaak kiezen de winkels hier zelf voor om voor zichzelf de winst zo laag mogelijk te houden en ze voordelig aan te kopen. Het is makkelijk om online al even opzoekwerk te verrichten zodat je een inschatting kan maken in welke prijsklasse je zit en welke tegel je wilt. Ook kan je online goed vergelijken en zie je de verschillende modellen en de afmetingen. Bereken ook eens de afmetingen van uw badkamer zodat je weet hoeveel vierkante meter aan tegels je nodig hebt.

Kan ik zelf mijn tegels leggen?

Niet iedereen is even handig aangelegd maar toch is het zeker mogelijk om zelf uw badkamer te betegelen. Bij de Douche Concurrent krijg je zelfs een handleiding hoe je de tegels moet leggen. Op die manier bespaar je ook al heel wat kosten van iemand die voor jou de tegels komt leggen. Een ander voordeel van de Douche Concurrent is dat ze tot 10 jaar garantie geven op tegels wat staat voor top kwaliteit. Kom zeker eens tot in de showroom om uw tegels eens in het echt te zien en je ze ook eens kan voelen.

Geef een reactie