Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie

Zo kies de leukste versiering voor de juiste feestdag!

Kerst, wie houdt er niet van? De meeste Nederlanders zijn vrij en vaak ben je met lieve mensen om je heen. Het is dan ook altijd leuk om een bepaalde feestdag ook echt in huis te halen. Denk bijvoorbeeld aan een Paastak met Pasen of een oranje slinger tijdens Koningsdag.

Met kerst is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je een kerstboom binnen neerzet. Maar wist je dat er nog veel meer versieringen zijn? Je wil natuurlijk niet precies dezelfde versieringen als je buurman of buurvrouw. Daarom hebben wij de origineelste kerstversiering voor je op een rijtje gezet, zodat jij kan uitblinken met je kerstversiering!

1. Haal een kerstboom voor buiten

Tijdens kerst zie je bij iedereen een kerstboom binnen staan. Het geeft een leuke sfeer aan je woonkamer en daarnaast is het simpelweg een traditie. Maar wist je dat je naar een kerstboom binnen, ook een kerstboom buiten neer kan zetten?

Met een Fairybell vlaggenmast zorg je dat je de kerstsfeer ook mee naar buiten kan nemen. Je kunt ze in allerlei verschillende soorten en maten krijgen. Daarnaast kun je ook nog eens je eigen kleur licht bepalen. Houdt je van echt wit licht of heb je liever zacht licht? Met een vlaggenmast kerstboom kan het allemaal!

2. Kies voor een ouderwets kerststal

Vroeger had ieder huishouden naast een kerstboom, ook een kerststalletje onder de boom staan. Tegenwoordig is een kerststal niet meer zo populair, terwijl het toch heel erg sfeervol kan zijn. Je kunt namelijk allerlei verschillende kerststallen krijgen. Je hebt ze in allerlei verschillende vormen, groottes en materialen.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke oude kerststal van echte beeldjes. Maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een kerststal van hout. Je kunt hem helemaal maken in jouw stijl. Zo breng je weer opnieuw iets in de mode en kun je af en toe ook nog eens het kerstverhaal vertellen aan de hand van de figuren van een kerststal!

3. Kerstkransen

Naast een boom en een kerststal kun je ook kiezen voor een kerstkrans. Kerstkransen zijn vaak gemaakt van dennentakken en worden versierd met bijvoorbeeld linten, ballen, bessen en andere decoraties. Je kunt dus een kerstkrans helemaal samenstellen naar jouw stijl.

Het leuke aan een kerstkrans is dat je zelf kan kiezen hoe groot je een kerstkrans wil hebben. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om vijf kleine kerstkransen door het huis te hangen. Of je hangt één hele grote aan de deur. Het is net wat jij wilt!

Geef een reactie