Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie

Moderne huis decoratie

decoratie

decoratie

Er zijn verschillende manieren om je woning op een nog gezelligere manier in te richten! Kijk bijvoorbeeld eens naar de laatste interieurtrends, om inspiratie op te doen voor de inrichting van je eigen woning. Momenteel is het bijvoorbeeld heel populair om voor ledverlichting te kiezen in huis. De ledverlichting is aan de ene kant ontzettend duurzaam en aan de andere kant modern! Via een afstandsbediening of een app op je mobiele telefoon kun je de kleur van de verlichting op afstand instellen. Ook is het via zo’n app mogelijk om de verlichting uit te schakelen. Ideaal, wanneer je de ledverlichting bijvoorbeeld in de slaapkamer gebruikt. Je hoeft nooit je bed meer uit, om de lampen uit te zetten.

Decoreer je muren met een goedkope muursticker

Naast het gebruik van ledverlichting in huis, kun je ook voor het gebruik van een goedkope muursticker kiezen. Er zijn op internet verschillende aanbieders van deze muurstickers te vinden, die ze in diverse soorten en maten aanbieden. Kies je bijvoorbeeld voor een inspirerende tekst op de muur? Plak je hier afbeeldingen van stripfiguren voor je kinderen? Enzovoorts. Het grote voordeel aan het gebruik van muurstickers is het feit, dat je ze heel eenvoudig kunt bevestigen. Daarbij haal je ze met net zoveel gemak weer van de muur af!

Kies voor een stoere houten eettafel

Een derde interieurtrend van dit moment, is het gebruik van een stoere houten eettafel in woningen. De eettafel kan gecombineerd worden met diverse soorten eetkamerstoelen. Kies je voor luxe stoelen met een klassieke, stoffen bekleding? Of combineer je een houten eettafel met moderne, leren stoelen? Een eettafel van hout zorgt doorgaans voor meer sfeer in je woning. Hout heeft van zichzelf een erg warme uitstraling. Niet voor niets kiest men vaak voor een houten kast, een houten vloer, enzovoorts.

De laatste tip; een pallet is leuk voor in huis en de tuin. Je kan er eenvoudig een bankje van maken. Leuk voor de kinderen in de woonkamer en voor op een balkon.

Geef een reactie