Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie

Manieren om het verschil te maken

Wil jij graag het verschil maken met je drukwerk? Er zijn verschillende manieren om dat te kunnen doen. Je zou denken dat drukwerk hopeloos ouderwets is. Dat is niet zo. Drukwerk is meer dan de traditionele flyer en folder. Wil je meer weten hoe jij het verschil kan maken? Lees snel verder.

Ga voor duurzaam

Je zal vast en zeker af en toe wat verzenden. Je kan normale  verzendzakken gebruiken. Je kan ook  milieuvriendelijke verzendzakken bedrukken. Op deze manier kan je al je producten verzenden zonder dat jij teveel impact hebt op het milieu. Erg belangrijk dus.

Zet een goede eyecatcher neer

Natuurlijk wil jij dat jouw pand opvalt tussen de grote menigte. Daar zijn verschillende manieren voor. Je kan kiezen voor een gevelvlag. Om het helemaal af te maken kan je ook bijvoorbeeld je ramen bestickeren. Op deze manier kan je en van ver af en van dichtbij goed opvallen in de menigte.

Spread it forward

Je kan ook bijvoorbeeld een grote hoeveelheid flyers inslaan en deze verspreiden in de buurt. Ook kan je ze aanbieden op drukke plaatsen zoals een winkelcentrum. Flyers zijn ideaal omdat je ze in een enorm grote hoeveelheid kan bestellen. Door de grote hoeveelheid krijg je schaalvoordeel. Hierdoor worden je prijzen in verhouding een stuk gunstiger.

Sticker mania

Behalve de stickers op je ramen kan je ook stickers verspreiden op drukke plaatsen. Denk hierbij aan stations en winkelcentra. De voordelen van stickers zijn dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en maten. Hierdoor zijn ze makkelijk mee te nemen door jou. Je kan ook kiezen voor duurzaam materiaal waardoor jij het verschil kan maken voor het milieu. 

Go neon

Je kan kiezen voor de standaardposter en hier een mooi design aan geven. Je kan ook je posters extra laten opvallen door gebruik te maken van neon papier. Hierdoor springen ze toch net wat meer in het oog waardoor jij een geschikte eyecatcher hebt tussen andere posters.

Vergeet het visitekaartje niet

Natuurlijk wil je ook dat potentiele klanten en leveranciers je kunnen bereiken als dat nodig is. Een visitekaartje is de manier om dat te doen. Je contactgegevens en bedrijfsnaam staan overzichtelijk op een klein kaartje. Erg handig toch?

Geef een reactie