Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie

Koop een nostalgische zinken vuilnisemmer!

Of je nu een nostalgische zinken vuilnisemmer, handverzorging, fitness gewichten of een melkbus voor carbidschieten nodig hebt, bij wezan.nl vind je het allemaal! Wanneer je bij deze webshop voor 17u iets besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden! Het product dat je besteld hebt wordt heel snel thuisbezorgd en dit aan de beste service. Heb je vragen of advies over een bepaald product, contacteer dan gewoon de klantenservice en zij helpen je graag verder! 

Zinken vuilnisemmer 

Ben je op zoek naar die typische zinken vuilnisemmer van vroeger? Is het voor afval of om een ander reden, bij wezan.nl kan je hem vinden. HIj is ideaal voor buiten je afval in op te bergen, maar evengoed kan je hem gebruiken voor decoratie van planten. Ook voor het opbergen van allerlei tuinspullen zoals buitenspeelgoed is hij ideaal. Hij roest niet, dus je kan er perfect spullen insteken waarmee je in het zwembad gespeeld hebt. Je hoeft hem dus ook niet onder een afdak of binnen in de garage te plaatsen, je kan hem gewoon lekker buiten laten staan. 

Melkbus kopen 

Ben je op zoek naar een melkbus, dan is de kans groot dat je een grote fan bent van carbidschieten. Onder de carbidschieters wordt een melkbus vaak gebruikt om dit spel te spelen. Maar waarom is een melkbus geschikt voor carbidschieten? Een melkbus die stevig en van staal is, kan dienst doen voor het carbidschieten. Deze gaat niet meteen ontploffen en dat is wat je nodig hebt bij dit spel. Een melkbus die roestig is en al wat zwakke plekken heeft, laat je best links liggen wanneer je wil gaan carbidschieten. 

Niet tevreden, geld terug 

Heb je je melkbus of je zinken vuilnisemmer ontvangen en blijkt deze toch niet naar wens te zijn? Dan heb je geluk dat je bij wezan.nl gekocht hebt! Zij hanteren namelijk een 14 dagen retourtermijn. Binnen de 14 dagen kan je je product dus terugsturen. Wel dien je er rekening mee te houden dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Van zodra het product in perfecte staat is terug ontvangen, krijg jij je geld heel snel terugbetaald. Zonder zorgen bestellen en retouren kan dus perfect bij wezan.nl!

Geef een reactie