Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie, Interieur, Thuis, Wonen

Kleine updates om jouw woonkamer volledig te transformeren

Voor de meesten van ons komt er een tijd dat we rondkijken in ons woonkamerontwerp en het niet langer de uitstraling heeft die we willen. Misschien heb je een paar jaar geleden een trend gekozen die nu verouderd aanvoelt, of heb je ergens anders inspiratie opgedaan wat je wilt gebruiken in je eigen ruimte. Helaas kan niet iedereen zomaar zijn woonkamer omgooien. Maar geluk voor jou! Er zijn ook een hoop kleine veranderingen die je kunt aanbrengen om je woonkamer een frisse uitstraling te geven. Wij hebben ze voor je verzameld.

Vervang details

Wanneer jouw huis niet gloednieuw is, is de kans dat je je ergert aan de verkleurde schakelaars en oude deurklinken in je woning groot. Dus waarom vervang je het niet gewoon? Een deurklink zwart kan een statement maken in elke ruimte en je kunt je schakelaars tegenwoordig gemakkelijk wegwerken of eruit laten springen door ze mee te nemen in het kleurenpalet.

Maak gebruik van kussens

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om het ontwerp van je woonkamer te transformeren, is door met sierkussens te werken. Deze accenten zijn vaak een van de eerste dingen die mensen opvallen als ze een ruimte binnenkomen. Ze hebben namelijk de kracht om je kamer meer kleur, stijl en persoonlijkheid te brengen.

Herschik je meubels

Wat vooral geweldig is aan dit idee, is dat je niets nieuws aan je ruimte hoeft toe te voegen. Door simpelweg jouw meubels te herschikken, kun je de look en feel van jouw woonkamer volledig veranderen.

Voeg wat groen toe

Veel mensen zien het vermogen van planten om een stijlvolle impact te maken over het hoofd. Toch voegt groen altijd leven toe (zowel letterlijk als figuurlijk) aan een ontwerp. Een van de geweldige aspecten van dit idee is dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om je plantenvrienden te stylen. Denk aan een grote statement pot naast de bank, of een paar kunstig gearrangeerde planten op een tafel of hangend in het raam. De keuze is aan jou!

Geef een reactie