Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie

Kies voor een bedrukte emmer als origineel relatiegeschenk

Iedereen heeft ongetwijfeld wél een of meerdere emmers in huis. Zo zijn emmers ontzettend geschikt voor meerdere klussen en dus zeer bruikbaar én handig. Emmers zijn tegenwoordig in meerdere kleuren, soorten en formaten te verkrijgen. De meeste emmers hebben inhouden van 5 tot 22 liter. Daarnaast zijn er ook nog emmers met inhouden tot wel 230 liter. Zon grote emmer wordt ook wel een metser kruiper genoemd. de vele mogelijkheden is er altijd wel een emmer die u kunt gebruiken voor klussen of andere zaken. 

Emmer bedrukken

Naast de verschillende kleuren waarin emmers te verkrijgen zijn, is het ook nog mogelijk om emmers te bedrukken . Door het plaatsen van uw logo of een originele tekst heeft u een perfect relatiegeschenk om vrienden, kennissen of andere relaties mee te verassen. Zo zou u een bedrukte emmer kunnen vullen met andere leuke geschenken om vervolgens aan uw personeel te geven als eindejaarsgeschenk. Mocht de emmer daarnaast nog veel gebruikt worden, dan zal het de naamsbekendheid ook ten goede komen. Men ziet namelijk constant uw logo óf tekst wanneer de emmer gebruikt wordt. Naast het feit dat emmers zeer geschikt zijn om weg te geven als relatiegeschenk, zijn emmers ook gewoon ontzettend geschikt om te gebruiken bij klussen of andere zaken. Klust u veel rond huis of bent u vaak bezig in de tuin? Dan zal een stevige emmer altijd van pas komen. 

Gemaakt van gerecycled materiaal

De emmers zijn gemaakt stuk voor stuk gemaakt van gerecycled materiaal, iets wat het milieu dus ten goede komt. Daarnaast beschikken de emmers ook nog over een stevig metalen hengels met stevige oren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een bedrukte emmer met originele bedrukking om aan uw relaties te geven? Wacht dan niet langer en bekijk het brede aanbod aan mogelijkheden.  

Geef een reactie