Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie

Housewarming cadeau inspiratie

Er is niks leuker dan je eigen plekje hebben. Je eerste eigen huis is dan ook een grote mijlpaal! Dit gevoel deel jij niet alleen en voelt precies hetzelfde voor de mensen om je heen. Wanneer een vriend, vriendin of een familie lid een nieuw paradijsje heeft gescoord sta jij natuurlijk paraat om te helpen met de verhuizing. Van het sjouwen van dozen, tot het verven van de keuken en het behangen van dat lastige patroon in de slaapkamer. Ja ja, vrienden door dik en dun, het hoort er allemaal bij! Als het huis van top tot teen is afgewerkt en alle verhuisdozen verdwenen zijn, is het tijd voor de housewarming!

Dan begint de zoektocht naar een leuke cadeau, maar wat geef je nou eigenlijk aan iemand die net een eigen huis heeft gekocht? Een klein maar waardevol geschenk is een sleutelhanger. Denk hierbij aan een stoere of elegante lederen Cuoio sleutelhanger. Heb jij creatieve vingers? Ga dan zelf aan de slag en maak een gepersonaliseerde sleutelhanger met kralen en pompoms van de bedeltjes groothandel Betaalbarekralen. De sleutels van het nieuwe huis bungelen trots aan de unieke sleutelhanger. Het is niet alleen een praktisch geschenk, maar het brengt ook weer al die grappige herinneringen van de verhuizing naar boven.

Een ander tof geschenk is een nieuwe groene vriend. Hiermee bedoelen we natuurlijk een gezellige kamerplant. Bedenk wel van te voren of jouw vriend of vriendin goed is met planten en kies daarna het type plant. Zoek een plantenpot die mooi past bij het nieuwe interieur. Dit is natuurlijk een fluitje van een cent, want door de verhuizing ben jij expert geworden van alle kleurenpaletten die zich in het huis bevinden! Wanneer de ontvanger niet zo’n fan is van de groene plantentrend in huis, kan je er ook aan denken om een stoere buitenplant voor in de tuin cadeau te doen.

Heb jij eigenlijk helemaal niet zo veel tijd voor het regelen van een cadeau? Een prachtige bos bloemen komt altijd goed van pas. Geef toch je eigen draai aan het cadeau door een mooie vaas uit te kiezen. Want bij een nieuw huis kan een mooie boeket met een trendy vaas geen kwaad!

Voor welke housewarming cadeau ga jij?

Geef een reactie