Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie, Uncategorized

Hoe kies je gemakkelijk via je telefoon de leukste woondecoraties uit?

Technologie breidt zich steeds verder uit. We kunnen er tegenwoordig van alles mee. De sterrenbeelden spotten aan een heldere hemel, de nieuwste muziek luisteren, dingen afmeten en makkelijk bestanden overzetten zijn maar een paar van de functies die je tot je beschikking hebt. Ook voor de dagelijkse huis- en tuin klusjes zijn telefoons zeer handig. Zo kun je ook makkelijk woondecoraties uitkiezen met je nieuwste Oppo Find X3 Lite

Het wereldwijde web op

Internet, wellicht wel dé uitvinding van de afgelopen tijd. Het voelt als een eeuw geleden dat het world wide web toegankelijk voor ons werd, maar het is nog niet eens zo gek lang geleden. Bijna alle telefoons kunnen tegenwoordig wel op het internet, die van jou waarschijnlijk ook. Doe hier je voordeel mee. Maak een lijstje in je notities met de eisen die je hebt voor de meubels die je wilt en ga met deze eisen in je achterhoofd het internet op. Je hebt eindeloos veel opties wat betreft sites, dus kies je zoekwoorden zorgvuldig. Je kunt ook je wensen in de zoekwoorden verwerken. Als voorbeeld kun je denken aan: “Zwarte leren fauteuil”. Je zult waarschijnlijk bovenin je scherm alvast wat ‘shopping’ suggesties krijgen, scroll hier even doorheen om te kijken of je iets ziet wat je enigszins aanspreekt, klik erop en je bent wellicht al op de juiste site. Je hoeft niet meteen de juiste woondecoratie gevonden te hebben, maar je kunt wel ontdekken of het een site is die je aanspreekt met de meubels of decoraties die er verkocht worden.

Uitproberen

Om niet onnodig naar de winkel te gaan, heb je tegenwoordig allemaal handige apps die je in staat stellen om de meubels ‘uit te proberen’. Niet fysiek, maar virtueel. Zo zijn er meerdere woondecoratie applicaties waar je je inrichting mee kunt nabootsen. Je ziet zo goed wat het effect van een nieuw schilderij of een ander kleurtje vaas is en of het wel past bij de rest van je inrichting. Deze apps zijn vaak wel vrij zwaar, maar een telefoon als de iPhone 12 mini moet dit prima aankunnen. Als je dit toch niet zo’n succes lijkt kun je altijd FaceTimen met iemand die de woondecoratie tot zijn of haar beschikking heeft en kijken hoe het staat in zijn of haar interieur. Niet ideaal, maar het geeft wel een indicatie!

Er zijn dus genoeg opties om de woondecoraties te kiezen die bij jou passen door gebruik te maken van een stukje technologie. Succes!

Geef een reactie