Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie, Wonen

Fleur jouw woning op met steigerhouten interieur

Steeds meer mensen kiezen voor een interieur met steigerhout. Er zijn veel mogelijkheden met steigerhout. Meubelmakers kunnen de juiste steigerhouten meubels op maat maken. Het kan gaan om een mooie bank, tafel, kast, loungebank voor buiten of een ander meubelstuk. Kies voor de meubels welke perfect passen in je interieur. Ook voor de werkkamer zijn er mooie meubels van steigerhout overigens. 

Inspiratie voor jouw steigerhouten interieur

Er is veel mogelijk. Door eerst inspiratie op te doen is het mogelijk om de juiste keuzes te maken. Bekijk deze website, Instagram en Pinterest om inspiratie op te doen. Ook zijn er veel facebook pagina’s met voorbeelden. Het is goed om de nieuwste interieur trends te zien en deze te combineren met jouw woning.

Steigerhouten meubels vol karakter

Het mooie van steigerhouten meubels is dat ze erg duurzaam en sterk zijn. Daarnaast hebben ze een stoere look en een eigen karakter. Het is prettig om de meubels te zien en om er volop van te genieten. De meubels zullen vele jaren meegaan. De steigerhouten meubels worden ook steeds vaker gecombineerd met steigerbuizen. Het geeft een industriële look aan de hele woning. Steigerhout is trouwens ook goed te combineren met andere stijlen.

Op maat gemaakte steigerhouten meubels

Het is natuurlijk belangrijk dat de meubels goed in je interieur passen. De afmetingen zijn hierbij erg cruciaal. Het is goed om de meubels op maat te laten maken. De kast, bank of tv tafel kan dan net iets groter dan normaal gemaakt worden. Het is perfect om hier gebruik van te maken. De meubels passen dan namelijk perfect in jouw interieur. De meubels zijn geen dertien in een kozijn. Het is prettig om meubels te hebben die speciaal voor jouw woning gemaakt zijn.

Geef een reactie