Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie

De wijnfleshouder, decoratie als cadeau

Wijn behoort tot onze favoriete dranken als we een feestje hebben of lekker ’s avonds op de bank tot rust komen. Er zijn veel wijnsoorten en variëteiten verkrijgbaar. Omdat we altijd wel een flesje wijn in huis hebben, kunnen we die natuurlijk op een leuke manier bewaren. Heb je altijd meerdere flessen wijn op voorraad dan kun je een wijnrek of zelfs een wijnklimaatkast aanschaffen. Een wijnklimaatkast kun je in de keuken een mooie plaats geven. Een wijnrek is ook erg leuk om in de kamer neer te zetten. Er zijn zelfs wijnrekken die je aan de muur kunt ophangen. Het design van deze rekken is buitengewoon variërend. Metalen wijnrekken of houten wijnrekken zijn op dit moment erg populair. Erg leuk zijn de (vaak metalen) wijnhouders waarin slechts plaats is voor één fles wijn. De zogenaamde wijnfleshouder is een decoratief artikel waarin je een fles wijn kunt plaatsen. Een bijzonder artikel.

Een bijzonder cadeau om iemand mee te verrassen

De wijnfleshouder is erg leuk als decoratie artikel. Wijnfleshouders zijn er in vele soorten. Als je een wijnfleshouder cadeau wilt geven, let dan eens op al die verschillende thema’s die er zijn. Er bestaan modellen met abstracte vormen, zoals golvende planken of een ketting waarbij het lijkt alsof de wijnfles zweeft. Nog leuker zijn de wijnfleshouders in de vorm van motoren, auto’s of zeilboten. Ook wijnfleshouders in de vorm van beroepen zoals een visser, zakenman, schilder of technicus kunnen een heel passend cadeau zijn. Denk ook eens aan muzikale of hobbies als thema voor een wijnfleshouder. Keuze genoeg, maar waar vind je de leukste wijnfleshouders?

Waar koop je de leukste wijnfleshouders?

Er zijn meerdere webshops en winkels die de wijnfleshouder in hun assortiment hebben. Een van die webshops is Kadogalerie.nl Met een webshop en een winkel in Haarlem kunnen zij zich specialist noemen in cadeau artikelen en met name de wijnfleshouders. Alle reden om er eens te kijken of je voor de volgende verjaardag of jubileum een leuk cadeau kunt scoren.

Geef een reactie