Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie

De beste tips voor zakenvrouwen die vaak onderweg zijn

Als je ondernemer bent dan zit je vast niet de hele werkweek achter je bureau. Je bent misschien vaak onderweg, klanten bezoeken of naar een beurs of congres. De business tassen voor dames van Plevier komen dan goed van pas. Deze tassen hebben allemaal een handige indeling waardoor je alles wat je onderweg nodig hebt gemakkelijk en overzichtelijk kunt meenemen.  

Kies voor een tas met een smartphone vak 

Je smartphone is onmisbaar onderweg. Niet alleen om te bellen, maar het is ook je agenda en je navigatie. Niets zo ergerlijk als een telefoon die ergens onder in je tas zit als iemand je belt of als je snel informatie wilt opzoeken. Business tassen hebben daarom een apart smartphone vak. Hier past vrijwel ieder model telefoon in en op die manier heb je je smartphone altijd meteen voor het grijpen. Geen paniekerig gegraaf in je tas als je een oproep krijgt, een hele geruststelling 

Zorg dat je documenten op orde zijn 

Kies een tas waarin je je documenten gemakkelijk opbergt. Dat is een tas die geschikt is voor A4 documenten en documentmappen. Zo kom je bij je klant met keurige papieren die je direct kunt uitreiken. Je hoeft je niet meer te verontschuldigen voor de vouwen en de kreukels. Ook een apart vakje voor notitieblaadjes is handig als je voor een klant informatie wilt noteren. En denk ook aan een apart opbergvak voor je visitekaartjes zodat je die meteen kunt pakken om aan een klant te geven.  

Kies een tas van goede kwaliteit 

Een business tas waar je dagelijks mee op pad bent heeft heel wat te verduren. Kies er dus eentje uit die tegen een stootje kan. Een tas van canvas of van stevig leer is echt een must. Kies er bij voorkeur eentje met een schouderriem. Dan heb je tijdens het lopen je handen vrij. Handig als je met het ov reist of als je zonder gedoe de deur van je auto wilt kunnen openmaken.  

Geef een reactie