Blog over interieur, decoratie en wonen

Hobby, Inspiratie, Wonen

Breng een bezoek aan de mooiste kerstshow

De kerstperiode staat weer voor de deur. Voor veel mensen is dit een van de hoogtepunten van het jaar. Helaas zit een citytrip naar een mooie kerststad er dit jaar niet in, maar gelukkig heeft Nederland ook genoeg andere kerstactiviteiten te bieden.

Tuincentrum AVRI heeft elk jaar een geweldige kerstshow. Normaal gesproken wordt de kerstshow geopend met een vriendenavond met kraampjes, maar die is dit jaar geannuleerd. Tijdens de kerstshow kan je genieten van de mooiste kerstverlichting en kerstversiering.

De show bestaat uit verschillende afdelingen. Zo vind je onder andere klassieke en moderne kerstversiering, lichtjes, kerstdorpen, echte kerstbomen, kunst kerstbomen en nog veel meer! Er is een prachtig Luville kerstdorp. De brede collectie Luville huisjes kan je kopen in het tuincentrum. De Luville huisjes zijn ook online te bestellen. Vaak heeft Tuincentrum AVRI ook een afdeling met Luville Efteling figuurtjes. In 2018 hadden ze onder andere een magische vijver met een mini-Efteling-watershow. Hoe cool is dat?!

De voorbereidingen van de AVRI kerstshow starten vaak al aan het eind van de zomer. Ook dit jaar zijn ze super trots op het eindresultaat. Tuincentrum AVRI heeft dit jaar meerdere Corona-maatregelen getroffen om een bezoek aan de kerstshow zo veilig mogelijk te maken. De kerstshow is ruim opgezet met extra brede gangpaden. Sommige gedeeltes zijn eenrichtingsverkeer waardoor er genoeg afstand kan worden gehouden. Tijdens de meest drukke dagen is Tuincentrum AVRI extra lang geopend en hebben ze elke doordeweekse dag een koopavond tot 20.00u, met uitzondering van vrijdagavond. Dan is de kerstshow tot 21.00u geopend. Ook het tuincafé is langer geopend tijdens de koopavonden. Tijdens de kerstperiode kunnen er helaas geen grote groepen reserveren maar een kopje koffie drinken kan altijd!

Breng met de hele familie een bezoek aan Tuincentrum AVRI in Brabant en kom inspiratie opdoen voor de leukste kerstdecoraties. Maar natuurlijk wel op anderhalve meter afstand.

Geef een reactie