Blog over interieur, decoratie en wonen

Inspiratie

3 inspirerende ideeën voor een zomerfeest bij jou thuis

Een verjaardag, examenfeest of andere gelegenheid is perfect om een zomerfeest te houden in huis. Het is belangrijk om voor entertainment te zorgen, een goede aankleding en volop eten en drinken. Deze website helpt om al het eten te verzorgen. Wanneer er voldoende eten en drinken is, is het feest al geslaagd. Om er een top zomerfeest van te maken is het goed om het een sterk thema te geven. We helpen je graag met een paar ideeën.

Hawaii party

Wanneer het zomer is denkt iedereen aan zon, zee en strand. Hawaii is de ultieme plek om hiervan te genieten. Wanneer het zomerfeest het Hawaii thema krijgt is het leuk om iedereen verkleed te laten komen. Iedereen heeft wel een fout Hawaii shirt of een leuke hoelahoep rok. Het is heerlijk om zo op het feest te komen. Zorg voor een mooie cocktailbar en iemand die goed kan mixen. Vervolgens is het goed om voor heerlijke muziek te zorgen. Natuurlijk moet de muziek en het entertainment ook bij het Hawaii thema passen. Zorg ook voor de juist aankleding en vergeet hier de hangmatten niet bij. Het is ook mogelijk om wat geel zand te laten brengen in de achtertuin om een private beach te maken. Vervolgens is het goed om een barbecue te hebben of een goede cateraar om het eten te verzorgen. Kleine pizza’s Hawaii, kipspiezen met ananas en ook heerlijke gamba’s op een stok. Het is volop genieten. Lekker ontspannen en chillen op je eigen privé Hawaii.

Een pool party

Voor een zomerfeest is het ook mooi om voor een pool party te kiezen. Wanneer de trein groot genoeg is kan er een zwembad geplaatst worden. Afhankelijk van de grootte van de tuin kan het een pierenbadje zijn tot heerlijke hottub. Het is heerlijk om de hele avond door te zakken om dan in de hottub te eindigen met een paar heerlijke shotjes. Iedereen komt lekker zomers gekleed en zal genieten van de stemming. Natuurlijk mogen hier de koele drankjes en wat lekkers om te eten niet ontbreken. Het maakt het helemaal af.

Iedereen in het wit

Wit is een zomerse kleur. Om een eenheid te vormen is het mooi om iedereen in het wit te laten komen. Iedereen doet wat wits aan en is daardoor al voordat het zomerse feest begint in de stemming. Het is mooi om iedereen in het wit te zien. Het zorgt voor een vredige en witte sfeer. Aangezien iedereen wel wat wits in huis heeft is het niet moeilijk om het thema te laten slagen. Naast de witte kleur is het belangrijk om ook goede muziek te hebben om op te dansen. Goede muziek, wat lekkers te drinken en heerlijke hapjes om van te smullen zorgen voor de ultieme sfeer. Een lekkere barbecue is natuurlijk een goed idee.

De juiste mensen uitnodigen

Maak een lijst met de mensen om uit te nodigen voor het zomerfeest. Het is mogelijk om ze per brief of e-mail uit te nodigen. Het is ook een idee om een WhatsApp groep aan te maken. Iedereen kan dan al ideeën uitwisselen over hun kledingkeuze. Het zorgt ervoor dat iedereen al in de stemming komt voordat het zomerfeest gestart is. Natuurlijk ook een prettige gedachte.

Geef een reactie