Blog over interieur, decoratie en wonen

Hobby

Mooie nagels krijg je met deze tips

Nagels, het ligt hem in de details. Zo zij een oude dame ooit tegen mij dat je er van top tot teen mooi uit kan zien maar dat een lelijke set nagels het hele ding kan verpesten. Nagel trends veranderen ook, zo was de french tip heel lang een fashion statement, nu zie je al veel spectaculairdere dingen langskomen zoals Ugly Duckling nails. Misschien zijn details niet helemaal jouw ding, maar dan nog is het leuk om gezonde nagels te hebben. Hier hebben we wat tips voor jou.

Nagelsalon

Begin met regelmatige trips naar de nagelsalon! Niet alleen is het goed voor je nagels maar het is een heerlijk moment om even lekker bij te komen. Je kunt er van alles en nog wat krijgen, had je bijvoorbeeld ooit aan knalroze barbie nagels gedacht? Bij de salon kom je lekker binnen en er staat al lekker muziek op. Misschien krijg je nog een lekker kopje thee aangeboden en dan kun je zitten in de comfortabele stoel. Als je een beetje een goede salon uit hebt gekozen krijg je eerst een heerlijke handmassage en dan worden je nagels goed onderhoudt en verzorgt. Dit kan ook nog eens een hele goeie meidendag idee zijn!

Acryl of gel

Als je dus echt van mooie kleurtjes houdt en lange nagels kun je ook kijken naar gel of acryl nagels. Het enige is dat bij acrylic je je nagels heel erg beschadigd bij het eraf halen. Dus als je acryl nagels wilt dan moet je wel zeker weten dat je het voor een lange tijd wilt. Het is heel mooi en je zult er ook waarschijnlijk niet snel van af willen. Gellak ziet er ook heel mooi uit en is minder schadelijk voor je nagels. Praat er vooral over met je nagelspecialist, die kan je precies adviseren wat leuk en goed is voor jou!

Geef een reactie