Blog over interieur, decoratie en wonen

Hobby

Makkelijk te repareren problemen met de Iphone

Als de volgende problemen zich voordoen, laat je telefoon dan repareren door Iphone reparatie Den Haag. Dit is veel beter voor het milieu en bovendien ook nog eens goedkoper dan een nieuwe telefoon aanschaffen.  

Scherm  

Schermreparatie komt het meest voor bij Iphones. Schermreparatie kan nodig zijn als je telefoonscherm gebarsten is. Schermbreuken kunnen zijn: vallen of met geweld op de telefoon slaan. Schermreparatie betekent een volledige vervanging van het glas en LCD-scherm. Ervaren technici vervangen eenvoudig het defecte scherm door een nieuw origineel iPhone 6-scherm. 

Flex-sensor  

De Sensor Flex is een component waarmee je de achtergrondverlichting van het display tijdens of na een telefoongesprek kunt in- / uitschakelen, omgevingsgeluid kunt opnemen tijdens het fotograferen en foto’s kunt maken met de camera aan de voorzijde. Op dit onderdeel zijn de lichtsensor, omgevingsmicrofoon en camera aangesloten. Wanneer een van de drie onderdelen defect is, kan de Sensor Flex eenvoudig vervangen zodat alle drie de Sensor Flex functies naar behoren werken.  

Batterij  

De batterij staat op de derde plaats in de top vijf van meest voorkomende reparaties aan de iPhone 6. Voor velen is een lange batterijduur erg belangrijk en zorgt voor veel gemak. Als je de telefoon regelmatig oplaadt, kan de levensduur van de batterij verkorten. Een nieuwe batterij is dé oplossing om je iPhone 6 langer te laten draaien.  

Behuizing 

Als je telefoon gaat wiebelen als je hem op tafel legt, is de behuizing van je iPhone 6 gebogen. Dit kan zijn omdat je bijvoorbeeld je telefoon in je achterzak draagt en tegelijkertijd gaat zitten. Gebogen carrosserie kan snel worden gerepareerd en het is niet nodig om bij dit probleem een hele nieuwe telefoon te kopen.  

Lightning-connector 

Een Lightning-connector werkt mogelijk niet correct als een of meer van de volgende vijf functies niet werken zoals verwacht: hoofdtelefoonaansluiting, antenne, microfoon, luidsprekerconnector of dockconnector. Al deze functies zijn gekoppeld aan één onderdeel van de iPhone 6, de Lightning-connector. Een of meer van deze defecten kunnen eenvoudig worden verholpen door het onderdeel te vervangen. Zo verlies je het gebruiksgemak van de iPhone 6 niet. 

Geef een reactie