Blog over interieur, decoratie en wonen

Hobby, Inspiratie

Deze items kunnen niet missen in je badkamer

Deze items kunnen niet missen in je badkamer

Ik hou natuurlijk heel erg van interieur, maar waar ik ook van hou ik verzorging. Van huidverzorging tot haarproducten en make-up. Het mooiste is wanneer deze dingen een beetje samen komen. Hoe berg je al deze spullen netjes op? Welke items laat je wel staan en hoe kun je deze items soms zelfs als woondecoratie gebruiken? Ik ga wat leuke tips delen voor de badkamer. Van mijn Koreaanse huidverzorging tot het opbergen van make-up en een esthetische manier om je nare badkamer luchtjes te verwijderen.

Make-up opbergen

Een mooie mok of de verpakking van een opgebrande kaars gevuld met je favoriete kwasten is natuurlijk een klassiek stukje ‘make-up als decoratie’. Het staat erg leuk en is ook nog erg handig. Maar het moet natuurlijk niet te druk worden. De rest van mijn producten berg ik op in de bovenste la. Zo kun je er makkelijk bij. En de la druk je gewoon dicht als je aan het precisie werk begint zoals het maken van sproetjes. Als je je nu afvraagt ‘’hoe krijg je sproeten?’’, nou gewoon, met bruine eyeliner.

Huidverzorging

Mijn huidverzorgingsproducten zijn items die ik veel gebruik. Namelijk elke dag in de ochtend en de avond. Daarom is het fijn als deze meteen binnen handbereik staan. Laten we eerlijk zijn, ik ben toch te lui om het twee keer per dag netjes op te bergen. Het helpt dat de meeste producten erg mooie verpakkingen hebben, waardoor het ook goed werkt als mooie decoratie.

Nare luchtjes wegwerken

Mijn favoriete tip is een goede sterke geurkaars in de badkamer. Vooral voor badkamers met een wc erin natuurlijk om vervelende luchtjes weg te werken. Hierdoor ruikt je badkamer altijd lekker en het staat enorm sfeervol om een kaarsje aan te steken terwijl je bezig bent met je huidverzorging en make-up, of wanneer je gasten verwacht, zodat zij op een lekker ruikend toilet terecht kunnen.

Geef een reactie